U Fini i krediti za građane

Bez autora
Jun 14 2010

Nenamjenski gotovinski zajmovi od ponedjeljka mogu se realizirati i u Fini, zahvaljujući suradnji s CrediFlexom. Ova će usluga biti dostupna u Fininim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Belom Manastiru, Dubrovniku, Garešnici, Krapini, Labinu, Novskoj, Puli, Šibeniku, Varaždinu, Zadru i Županji. Ovakav izvor financiranja omogućuje građanima lakši način realizacije gotovinskog zajma u iznosu do 25.000 eura, uz povoljne kamatne stope, te rok otplate do osam godina. SG Consumer Finance d.o.o., poslujući pod brendom CrediFlex, članica je Société Générale Grupe koja na hrvatskom tržištu posluje od 2007. i usmjeren je na moderne oblike financijskog poslovanja te stvaranje novih, korisnički orijentiranih proizvoda. U ovom kratkom razdoblju svog postojanja, CrediFlex je zauzeo vrlo važnu ulogu u segmentu financiranja kupnje novih i rabljenih automobila, a ono što CrediFlex zajmove čini najboljim izborom za svoje buduće klijente, su: brza realizacija zajma - i to na samom prodajnom mjestu, dulji rokovi otplate te vrlo povoljni uvjeti financiranja.

U Fini i krediti za građaneNenamjenski gotovinski zajmovi od ponedjeljka mogu se realizirati i u Fini, zahvaljujući suradnji s CrediFlexom, priopćeno je iz Fine.

Ova će usluga biti dostupna u Fininim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Belom Manastiru, Dubrovniku, Garešnici, Krapini, Labinu, Novskoj, Puli, Šibeniku, Varaždinu, Zadru i Županji, a popis poslovnica s pripadajućim adresama objavljen je na www.fina.hr.

Ovakav izvor financiranja omogućuje građanima lakši način realizacije gotovinskog zajma u iznosu do 25.000 eura, uz povoljne kamatne stope, te rok otplate do osam godina. SG Consumer Finance d.o.o., poslujući pod brendom CrediFlex, članica je Société Générale Grupe koja na hrvatskom tržištu posluje od 2007. i usmjeren je na moderne oblike financijskog poslovanja te stvaranje novih, korisnički orijentiranih proizvoda. U ovom kratkom razdoblju svog postojanja, CrediFlex je zauzeo vrlo važnu ulogu u segmentu financiranja kupnje novih i rabljenih automobila, a ono što CrediFlex zajmove čini najboljim izborom za svoje buduće klijente, su: brza realizacija zajma - i to na samom prodajnom mjestu, dulji rokovi otplate te vrlo povoljni uvjeti financiranja.

Detaljne informacije o CrediFlex gotovinskim zajmovima u Fini mogu se dobiti i na broj telefona 01/6501-907, a sve ostale informacije dostupne su i na web adresi www.fina.hr, ili putem besplatnog telefona 0800 0080.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik